Barbat din Malini, lovit cu o bata in cap de un cioban care a intrat cu oile pe terenul sau


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna suceveană Slatina a sesizat poliţia despre un scandal izbucnit pe fondul unor neînţelegeri privind păşunatul oilor pe terenul său, însămânţat cu lucernă şi trifoi, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au stabilit că  bărbatul deţine o suprafaţă de cinci hectare de teren agricol în locul numit „Ploștină” de pe raza comunei Mălini, însămânţată cu trifoi şi lucernă, unde proprietarul a găsit o turmă de oi ce aparţine unui bărbat din localitate şi care era păzită de un cioban, de 17 ani, localnic.

Între cioban şi proprietarul terenului, a izbucnit un scandal, în urma căruia,  bărbatul de 32 ani a fost lovit cu o bâtă din lemn în cap, acesta fiind transportat cu o ambulanţă la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

 În urma scandalului produs, ciobanul a distrus cu bâta şi una din oglinzile retrovizoare ale tractorului cu care sosire proprietarul terenului.

 În acest caz cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere” şi „loviri sau alte violenţe”, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de