Sfarsit tragic pentru un barbat de 39 de ani! Peretele unei case dezafectate s-a surpat si a cazut peste el


Intră acum și în grupul de

Viaţa s-a terminat brusc joi dimineaţă pentru un bărbat în vârstă de 39 de ani după ce peretele unei case la demolarea căreia lucra a căzut peste el.

 Potrivit purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, este vorba despre proprietarul unei case dezafectate din localitatea suceveană Vereşti, care lucra, joi dimineaţă,  împreună cu alţi săteni la dărâmarea acesteia, iar la un moment dat unul din pereţii clădirii s-a surpat şi a căzut peste el şi a murit. Epureanu a declarat că în acest caz va fi sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava.

 La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că mai multe persoane lucrau la dărâmarea unei case dezafectate care mai avea doar pereţii, iar unul dintre ziduri s-a surpat şi l-a surprins pe un bărbat în vârstă de aproximativ 39 de ani.

 Găleată a spus că pentru extragerea bărbatului dintre dărâmături au acţionat pompierii Detaşamentului Suceava, iar medicul autospecialei Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava a declarat decesul bărbatului.


Intră acum și în grupul de