Tigari in valoare de 120.000 de lei gasite intr-o casa nelocuita din Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a identificat, vineri, două autoturisme abandonate în curtea unui imobil nelocuit.

În urma verificării interioarelor celor două autoturisme, poliţiştii au găsit 12.000 pachete de ţigări, în valoare de 120.000 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismele în valoare de aproximativ 3.000 euro, au fost indisponibilizate la sediul poliţiei.

Proprietara imobilului unde au fost identificate cele două autoturisme, a precizat poliţiştilor faptul că nu cunoaşte împrejurările în care acestea au ajuns în curtea respectivului imobil.

Ulterior, sâmbătă seara la ora 23.30, pe raza comunei Calafindeşti, poliţiştii au oprit în trafic autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani, din  comuna Șerbăuţi.

Procedând la controlul autoturismului, în interior au fost identificate 180 pachete ţigări, fără documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1.800 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

 contrabanda tigari frontiera

            Tot sâmbătă, la ora 18.20, pe DJ 209 G, pe raza comunei Straja, poliţiştii care anchetau un accident produs de un tânăr de 20 de ani, din localitate, care conducea un autoturism şi a acroşat un localnic de 53 de ani, care se deplasa pe o bicicletă au găsit, pe o cale de acces,  două colete, ce conţineau 990 pachete de ţigări şi care au fost aşezate în acel loc de conducătorul auto, imediat după producerea accidentului.

Țigările în valoare de 10.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „contrabandă” şi „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de