Acasă Actualitate Sucevean retinut pentru tentativa de omor

Sucevean retinut pentru tentativa de omor


Intră acum și în grupul de

Un sucevean în vârstă de 61 de ani a fost reţinut de poliţişti fiind cercetat pentru tentativă la omor după ce, în urma unui conflict spontan petrecut într-un obor, fiind lovit un alt bărbat cu o bucată de lemn, a luat un cuţit de pe o tarabă şi l-a înjunghiat pe agresor.

Potrivit IPJ Suceava, un bărbat în vârstă de 61 de ani din localitatea suceveană Slatina, se afla, joi, în oborul din localitate şi, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit cu o bucată de lemn de un consătean de 28 ani.



Pentru că în incident au mai intervenit doi localnici, bărbatul în vârstă de 61 de ani a luat un cuțit de pe taraba unui vânzător ambulant şi, ca să se apere, l-a lovit pe agresorul său, după care a aruncat cuțitul.

Sursa citată precizează că şi bărbatul de 61 de ani a fost lovit de cei trei cu obiecte contondente, reușind să plece acasă, unde a fost identificat de poliţie.

Atât bărbatul de 28 de ani , cât și cel de 61 de ani au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri medicale.

În cazul bărbatului de 28 de ani care a fost înjunghiat, în urma examinării medico-legale, medicii au stabilit că leziunile suferite pot necesita 25-30 zile îngrijiri medicale, iar din punct de vedere medico-legal au fost de natură a pune în primejdie viața victimei.

Bărbatul de 61 de ani este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru tentativă la omor, iar în urma probatoriului s-a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version