Proiectul „Alergam pentru educatie” ajunge si la Suceava!

banner paul

Mahatma Gandhi spunea ”Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume!”, de aceea fii inspirație pentru ceilalți și fii erou. Plecând de la această idee, Paul Ardeleanu și Asociația E31 pentru Viitor lansează proiectul „Alergăm pentru educație”, acțiune care se va materializa în parcurgerea a 50 de semimaratoane în 50 de orașe distincte din România și susținerea a 50 de discursuri inspiraționale pe parcursul a 50 de zile consecutive, între 1.05.2014 și 19.06.2014.

Potrivit iniţiatorilor proiectului, cel mai tânăr speaker profesionist din România, Paul Ardeleanu, va alerga câte 21 km în fiecare dintre cele 50 de orașe ale țării selectate și introduse în traseul proiectului, urmând să susțină câte un seminar în care se va concentra asupra promovării educației nonformale în școli, licee și universități, pe de o parte, și asupra semnalării importanței descoperirii timpurii a principiilor dezvoltării personale, pe de altă parte.

Paul Ardeleanu ajunge în Suceava pe 30 mai şi va sustine seminarul de la ora 10.00 în cadrul Facultăţii de Geografie şi Istorie, în timp ce alergarea va avea loc în Parcul Profesor “Ioan Nemeş”, începând cu ora 13.00.

Obiectivele centrale ale acestui proiect se disting a fi următoarele: informarea tinerilor (elevi, liceeni, studenți, masteranzi și nu numai) despre dezvoltarea personală, despre beneficiile descoperirii din timp a acesteia și despre puterea care se află în ei; promovarea alergării ca stil de viață în rândul tinerilor și nu numai; introducerea educației nonformale în sistemul de învățământ actual din România.

Accesul către mai multe informații privitoare la proiect, a modului în care îi poți urmări evoluția sau în care i te poți alătura, se poate realiza urmând adresa http://alergampentrueducatie.ro

Paul Ardeleanu, unul dintre cei mai activi specialiști în public speaking din România, este trainer, consultant și ambasadorul primului centru Gifted Education. În anul 2013, și-a finalizat studiile universitare, cilclul licență, ca absolvent al Facultații de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Asociaţia E31 pentru Viitor activează din anul 2010, fiind înfiinţată în Cluj și are la bază filosofia conform căreia oamenii de valoare construiesc o societate de valoare, tocmai de aceea se axează foarte mult pe dezvoltarea personală a tinerilor, şi mai ales a celor din centrele de plasament.

„Vă aşteptăm să << Alergăm împreună pentru educaţie! >> ”, transmit organizatorii evenimentului.