Sancţiuni de aproape 182.000 de lei si 34 de permise retinute, in weekend, pe drumurile din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

 Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat în perioada 30.05.-01.06.2014 acţiuni pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi depăşirii neregulamentare, precum şi a depistării conducătorilor auto, care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, în urma controalelor efectuate au fost constatate 5 infracţiuni în trafic şi  au fost aplicate 636 de sancţiuni în valoare de 181.961 lei.

Totodată, au fost reţinute 34 de permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

Astfel, un bărbat de 33 de ani din municipiul Suceava a fost depistat conducând auto pe B-dul Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava cu viteza de 108 km/h.

Un alt  bărbat, de 30 ani din judeţul Bistriţa Năsăud, a condus auto, pe DN 17 cu viteza de 130 km/h, în zonă de limitare a vitezei de 30 km/h.

  Un bărbat de 25 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a condus pe DN 2E, pe raza localităţii Horodnic de Sus, un autoturism neînmatriculat.

 Un bărbat de 40 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a condus autoturismul pe strada Obcinii din localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, însă a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  Sursa citată mai precizează că  în cadrul acţiunii au fost testaţi aproximativ 360 de conducători auto cu aparatul etilotest.

         


Intră acum și în grupul de