Flutur: Prin politica de aliante preelectorale PSD incearca sa refaca fostul CDR


Intră acum și în grupul de

Flutur a vrut sa demonteze afirmatiile liderilor social- democrati cum ca Alianta D.A. (PNL- PD) este de fapt un nou CDR amintind ca acum in PSD se regasesc nume marcante ale fostei CDR precum Traian Remes, Sorin Pantis sau Constantin Dudu Ionescu. „Nu stiu unde e Conventia Democrata, la ei sau la noi pentru ca, acum, prin alianta cu PUR, la ei se afla si Traian Remes, si Dudu Ionescu sau Sorin Pantis”, a spus Flutur intr-o conferinta de presa, adaugind ca pina si candidatul lansat pentru functia de premier (Mircea Geoana) este fostul ambasador al Conventiei in SUA. In opinia vicepresedintelui PNL „Conventia se regrupeaza acum in PSD”. „Un partid din fostul CDR, PSDR, a fuzionat cu PSD. Nu inteleg de ce liderii PSD incearca, in ultima perioada, pe toate caile, sa asemene Alianta PNL-PD cu vechiul CDR in conditiile in care multi pioni importanti si formatiuni din fostul CDR se afla astazi in linia intii a acestei noi constructii politice care cuprinde la socialistii lui Mohora pina la crestin democratii lui Pitigoi”, s-a intrebat Flutur.

El a adaugat ca prin ocuparea intregului spectru politic romanesc, liderii PSD dau dovada de „hapsineala” pentru eliminarea concurentei cu care nu sint obisnuiti.

„Si-au creat in aceasta structura propria putere si opozitie incercind sa le controleze pe amindoua. Prevad acestei constructii politice o implozie rapida”, a conchis Flutur.


Intră acum și în grupul de