Doi falticeneni prinsi de politisti dupa ce au furat un autoturism


Intră acum și în grupul de

Astfel, potrivit IPJ Suceava, Alin Constantin M.(18 ani) si Mihai B.(19 ani) din municipiul Falticeni au furat, in noaptea de marti spre miercuri, un autoturism din localitatea de domiciliu, apoi s-au deplasat in municipiul Suceava. Cei doi au sustras de la un alt autoturism parcat pe o strada din cartierul sucevean Obcine patru ornamente de portiera , apoi s-au indreptat spre zona centrala a municipiului.

O patrula auto de interventie din cadrul Biroului Politiei de Ordine Publica Suceava, care se afla in serviciu de patrulare in zona centrala a municipiului Suceava, a sesizat ca un autoturism marca Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare SV 05 GBB, a efectuat o manevra de intoarcere pe linia continua, deplasindu-se in mare viteza la vederea echipajului de politie.
Politistii suceveni au urmarit autoturismul efectuindu-se semnalul de oprire, atit acustic cit si optic, insa conducatorul masinii furate a refuzat sa opreasca.

In momentul in care s-a reusit blocarea autoturismului , cei doi tineri au deschis portierele, au abandonat autoturismul si au fugit in zona blocurile din apropiere.

Echipajul patrulei auto a solicitat prin statie sprijin echipajelor aflate in zona, reusindu-se prinderea lui Alin Constantin M . in apropierea Spitalului Judetean Suceava.

Tinarul a recunoscut ca a fost insotit de Mihai B. (19 ani) din Falticeni impreuna cu care a furat autoturismul si cele patru ornamente.

Cel de-al doilea tinar care a condus masina furata fara a avea permis de conducere a fost retinut de politisti , miercuri dimineata, pe raza municipiului Falticeni.

Autoturismul si bunurile furate au fost restituite partilor prejudiciate.


Intră acum și în grupul de