Omul de afaceri Costel Babiuc, judecatorul Bogdan Barbuta si procurorul Dumitru Dimbu, raman in arest


Intră acum și în grupul de

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, vineri, definitiv, ca omul de afaceri rădăuţean Costel Babiuc, judecătorul rădăuţean Bogdan Bărbuţă şi procurorul sucevean Dumitru Dîmbu, să rămână în arest preventiv, potrivit deciziei Curţii de Apel Bucureşti.

judecata

Astfel, decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi din ICCJ este de respingere, ca nefondate, a contestaţiilor formulate de contestatorii inculpaţi Dîmbu Dumitru, Babiuc Constantin Gavril şi Bărbuţă Bogdan Ilarion Costică, împotriva încheierii din Camera de Consiliu din 23 iunie 2014 a judecătorului de drepturi şi libertati de la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia I Penală.

„Obliga contestatorii inculpati Babiuc Constantin Gavril si Barbuta Bogdan Ilarion la plata sumei de câte 125 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat, din care suma de câte 25 lei reprezentând onorariul partial cuvenit aparatorului desemnat din oficiu, pâna la prezentarea aparatorilor alesi, se va avansa din fondul Ministerului Justitiei. Obliga contestatorul inculpat Dâmbu Dumitru la suma de 100 lei cheltuieli judiciare în favoarea statului”, se mai arată în decizie.

Vezi aici referatul procurorilor în baza căruia judecătorii au dispus arestarea preventivă: https://www.newsbucovina.ro/actualitate/103798/dosarul-complet-in-cazul-barbuta-dimbu-babiuc


Intră acum și în grupul de