ACET opreste apa rece, joi si vineri, pe cateva strazi din centrul municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

ACET Suceava va opri furnizarea apei reci în zilele de joi şi vineri, pe mai multe străzi din municipiul Suceava.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă transmis de instituţie, joi, 3 iulie a.c., între orele 09:00 – 15:00,  se va întrerupe furnizarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă în zonele: str. Samoil Isopescu de la intersecţia cu str. Alexandru cel Bun şi până la intersecţia cu str. Mitropoliei; str. Grigore Vindereu; str. Alexandru cel Bun de la intersecţia cu str. Tipografiei şi până la intersecţia cu str.Samoil Isopescu; punctul termic Tudor Vladimirescu.

apa 4

„Menţionăm că lucrările sunt programate în vederea montării de aparate de măsură a debitelor de apă consumate la blocurile situate pe strada Samoil Isopescu: L2 scara A; L3 scara A; L4 scara A; L5 scara A”, precizează reprezentanţii ACET Suceava.

Totodată, pentru ziua de vineri, 4 iulie a.c., este programată sistarea apei potabile, între orele 09:00 – 14:00, în zona str. Ştefan cel Mare de la intersectia cu str. Mihai Viteazul şi până la intersecţia cu str. Anastasie Crimea; str. Anastasie Crimea.

„Menţionăm că lucrarile sunt programate în vederea montării de aparate de masură a debitelor de apă consumate la blocurile situate pe strada Anastasie Crimea: 3 scara A şi 5 scara A”, precizează reprezentanţii ACET Suceava.

 


Intră acum și în grupul de