Cladirea Palatului de Justitie din Suceava, evacuata de urgentă după o amenințare cu bomba


Intră acum și în grupul de

palatul de justitie

Aproximativ 300 de persoane aflate miercuri în jurul prânzului în Palatul de Justiție din Suceava, situat pe principalul bulevard care traversează orașul, au fost evacuate, în regim de urgență, după ce a fost primit un telefon prin care a fost anunțată prezența unei bombe.

Clădirea a fost evacuată, iar geniștii au efectuat cercetări.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, apelul anonim a fost primit în jurul orei 11.27, iar clădirea a fost înconjurată de jandarmi și de polițiști.

Angajații și oamenii prezenți la procese precum si deținuții aduși din Penitenciarul Botoșani pentru a participa la procese au fost evacuati, iar perimetrul clădirii a fosst restricționat circulației.

Specialiști SRI și cei de la Serviciul Pirotehnic din IPJ au intrat in clădire și au căutat, cameră cu cameră, presupusa bombă anunțată, nefiind găsit nici un colet suspect, a mai precizat Epureanu.

Activitatea a fost reluată în jurul orei 13.10, în Palatul de Justiţie din Suceava, după ce în urma verificărilor efectuate în clădire, s-a stabilit că a fost vorba despre o alarmă falsă.


Intră acum și în grupul de