Noua mii de lire sterline furate dintr-o cutie in care se aflau 20.000 de lire, la Fratautii Noi


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 71 ani, din comuna Frătăuţii Noi, a sesizat miercuri faptul că din locuinţa proprietatea fiicei sale, de 56 ani, din municipiul Rădăuţi, persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală  Gălăneşti care au constatat că locuinţa din care a fost sesizat furtul este situată în comuna Frătăuţii Noi şi aparţine unei femei care se află  în Anglia de aproximativ 6 ani.

 

Din primele cercetări a rezultat faptul că în jurul orei 08.00, cea care a sesizat furtul a părăsit imobilul plecând în municipiul Rădăuţi, iar la revenire, în jurul orei 11.00, a găsit uşa locuinţei deschisă, iar în interior a observat bunuri răscolite şi împrăştiate. Aceasta sesizează că din camera folosită ca dormitor, dintr-o  cutie au dispărut 9.000 lire sterline, dintr-un total de 20.000 lire.

BRITAIN-FINANCE-ECONOMY-BANK-RATE-FOREX-MONEY

În urma investigaţiilor făcute de poliţişti  s-a stabilit faptul că persoana bănuită de comiterea faptei este P.S., de 17 ani, din comuna Frătăuţii Noi.

 

În cauză se continuă cercetările faţă de  P.S. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de