Alarma a functionat tarziu.Zece cartuse cu tigari si bani furati dintr-un magazin din Frasin


Intră acum și în grupul de

O femeie 42 ani, din oraşul Frasin a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un  magazin din oraşul  Frasin, de unde au sustras diferite bunuri.

 

Din cercetările efectuate de echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Frasin s-a stabilit faptul că în noaptea de joi spre vineri , hoţii , cu ajutorul unei scări din lemn, luată din apropierea magazinului, au urcat pe balconul de la etaj şi au intrat în interior, unde au forţat  trei uşi din termopan, inclusiv uşa de la spaţiul în care funcţionează magazinul. De pe rafturi au fost sustrase aproximativ 10 cartuşe cu ţigări şi suma de 200 lei, aflată în sertarul de la tejghea.

 Hoţii au părăsit  maghoti geamazinul, în momentul în care, cu întârziere a pornit sistemul de alarmă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Frasin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii suceveni atrag încă o dată atenţia cu privire la modul de asigurare al uşilor de acces şi cu privire la măsurile de siguranţă ce trebuie adoptate. O scară lăsată la îndemâna hoţilor le poate uşura acestora activitatea infracţională, în unele cazuri astfel de elemente fiind cele care determină pe hoţi să acţioneze.

De asemenea, sistemele de alarmare, pentru a fi utile  trebuie să funcţioneze la momentul oportun, în caz contrar acestea nedovedindu-şi utilitatea.


Intră acum și în grupul de