Campionatul National de Drift-Etapa 1 la Shopping City Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 25 piloţi din Bucureşti, Cluj, Neamţ, Botoşani, Baia Mare şi Suceava au luat startul pe traseul amenajat în parcarea complexului Shopping City Suceava la prima etapă a Campionatului Naţional de Drift. La această competiţie, piloţii care au evoluat sunt experimentaţi, membri ai Federaţiei Române de Drift, participanţi la Campionatul Naţional de Drift, dar şi la etape din Campionatul European.

 

 

În cadrul acestui eveniment, TOYOTA Suceava a invitat pasionaţii de maşini să ia parte la sesiuni de Test Drive cu cele mai noi modele Toyota.

 

Răzvan Frăţianu, pilotul sucevean care reprezintă cu succes Suceava în competiţiile de drift naţionale şi internaţionale a concurat cu BMW E36 M3 turbo de 640 CP complet modificat pentru drift, respectând normele europene din divizia profesionistă. Acesta deţine în palmares titlul de Campion Naţional 2011, ViceCampion Naţional în 2012, dar şi locul 3 pe echipe la Campionatul European de Drift 2012, alaturi de Calin Ciortan.

” frameborder=”0″ allowfullscreen>

Pe circuit au mai fost admiraţi piloţii Bogdan Pădurariu – AUDI Urquattro de 550 CP, convertit la tractiune spate, Audio Class Drift Team prin Catalin Trifan si Ilarion Grigorici prezenti cu 2 masini de peste 400 cp fiecare şi nu în ultimul rând, Nicolae Dobre, unul din cei mai agresivi piloti din Romania, au informat organizatorii.

” frameborder=”0″ allowfullscreen>


Intră acum și în grupul de