Nechifor, despre FIST: Pana acum, a iesit mai bine decat ne asteptam


Intră acum și în grupul de

stelian nistor, ursu,nechifor, popaConferinta de presa

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava:

„Suntem la o etapa intermediara de concluzii cu privire la Festivalul de Teatru de la Suceava. Dupa ce am evaluat ce am facut pana acum, am ajuns la concluzia ca a iesit mai bine decat ne asteptam. Publicul a fost prezent in numar mare. A fost nevoie sa relocalizam cateva spectacole.

Suceava merita o zona mult mai dezvoltata pentru cultura si teatru in mod special.

E nevoie sa exportam mai mult in teritoriu acest festival. Cred ca  municipiile  Radauti si Vatra Dornei vor putea fi gazde. Chiar si un spectcol jucat la tara, intr-o comuna suceveana. Sa avem curajul sa facem si acest pas. Mai trebuie lucrat la prezenta teatrului in spatii neconventionle. Cetatea va fi gata la anul.”

Stelian Nistor:

„Sunt bucuros de implicarea autoritatilor locale si sper sa mergem mai departe cu acest festival.”

Valentin Popa, rectorul USV:

„Ma bucur ca am reusit pana acum sa satisfacem ideiile indraznete si speram sa fie multumit publicul si trupele participante. E un castig atat pentru comunitatea locala cat si pentru trupele care au participat si care pot vedea care e referinta si unde s-a ajuns cu performanta in tara.”

Emil Ursu, directorul Muzeului Bucovinei:

„Noi ca finantatori am fost interesati de reactia publicului. Au fost mai multi decat ne-am asteptam. La cea de a doua editie carentele organizatorice vr fi reparate.”


Intră acum și în grupul de