Lungu: La sfarsitul lunii, va fi inaugurat skatepark-ul de langa patinoar


Intră acum și în grupul de

ion lunguConferinta de presa

Ion Lungu, primarul Sucevei:

„O problema ce trebuie clarificata si nu am reusit inca, chiar daca am fost disciplinat si am fost la Termica si Bioenergy pentru a vedea perioada de intrerupere a apei calde, s-a trimis o scrisoare oficiala de oprire a apei pe toata luna august.

Ei sustin ca trebuie oprita apa pentru o serie de lucrari.

Ramane sa vedem daca lucrarile se pot face in termenul  de 15 zile solicitata de primarie si CL. Eu imi mentin punctul de vedere sa intrerupem apa maxim 2 saptamani.

Nu putem sacrifica populatia sa nu aiba apa calda in luna august. Sa nu mai fie traditie intreruperea in totalitate a apei. Suntem pregatiti pentru  orice decizie. Lumea are un singur interes sa furnizam un serviciu de calitate sucevenilor. Sa tinem cont de beneficiarul final.

In sfarsit a fost finalizata lucrarea la skatepark, de langa patinoar. Pe 30 iulie 2014, vom face inaugurarea oficiala. Mai sunt cateva lucrari de facut insa acolo. Zic ca Primaria s-a tinut de cuvant si sper sa se tina de cuvant si cei care practica acel sport si sa plece din piata centrala. Voi da mandat la Politia Locala sa nu ii mai lase pe tinerii care practica acest sport sa vina pe esplanada Casei Culturii din Suceava.

Multumesc consilierilor locali ca au dat votul pentru strangerea cainilor fara stapan. Vom face un contract de asociere si va costa cam 30.000 de euro. Se va putea face o negociere directa cu firmele interesate. Pe 24 iulie vom avea ofertele si le vom deschide. Daca vom strange macar 700 dintre cainii mari din Suceava va fi foarte bine pentru ca sunt extrem de agresivi.

O problema foarte deranjanta in Suceava, si imi cer scuze in fata sucevenilor, este calitatea strazilor unde exista lucrari de apa si canalizare. Fac tot ce pot ca lucrurile sa mearga mai repede. Firmele promit ca se va rezolva problema. Le-am demonstrat ca au intarzieri de 3-4 luni pe o strada. Am vorbit si la ACET si la CJ si sunt cu plata la zi. Sper sa o scoatem la capat in aceasta vara. Mai mult de atat nu stiu ce pot face eu.

Presa se amuza cand spun, dar e o realitate. Avem o adresa de la Muzeu ca sa luam Oul gigant de la Cetate si sa il mutam la Centrul de Traditii Populare. El ramane un simbol.

Cei de la emisiunea <Nora pentru mama vin la Suceava>. Cine are nevoie de nora sa vina acolo pe 28 iulie, de la ora 13.”


Intră acum și în grupul de