Deputatul PNL de Suceava Constantin Galan s-a retras din toate functiile din partid


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Constantin Galan, a declarat, marţi, că s-a retras din toate funcţiile din partid, alăturându-se celorlalţi doi deputaţi liberali suceveni, Dumitru Pardău şi Radu Surugiu, care au anunţat în urmă cu o lună retragerea din Biroul Politic Judeţean al PNL Suceava.

Parlamentarul liberal a spus că nu părăseşte PNL, dar aşteaptă ca noua conducere a partidului să înlocuiască pe preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu. „Să vedem dacă se fac schimbări în bine. Vrem doar să se întărească partidul”, a spus Galan care a arătat că este nevoie de o selectare a valorilor în organizaţia PNL Suceava şi de o schimbare.

constantin galan

El a adăugat că se aşteaptă ca înaintea congresului PNL se va lua o decizie în sensul dorit de el. „Dacă nu, vor fi surprize”, a spus Galan care a evitat să precizeze dacă cei trei deputaţi se vor alătura grupării care înfiinţează partidul iniţiat de Călin Popescu Tăriceanu.

El crede însă că actuala conducere a PNL va lua cea mai bună decizie. „Cred că în politică se alege grămada mai mare”, a declarat Galan care a subliniat că din cei patru deputaţi PNL de Suceava, trei sunt pentru înlocuirea liderului organizaţiei sucevene.


Intră acum și în grupul de