Locuinte din Rasca, lasate in bezna, in urma furtunii de joi noapte. Au mai fost afectate doua podete, iar subsolul Casei de Cultura din Suceava s-a inundat


Intră acum și în grupul de

O pană de curent care a afectat 167 de consumatori s-a produs în localitatea Slătioara din comuna Râşca, în urma furtunii din noaptea de joi spre vineri, a declarat prefectul de Suceava, Florin Sinescu, precizând că echipele specializate ale E.ON au remediat defecţiunea.

În aceeaşi localitate, din cauza precipitaţiilor abundente a fost afectat podeţul de la intrare dinspre Râşca.

incendiu firma luminoasa

Tot în urma ploilor torenţiale, pârâul Voroneţ, în zona „Brusturosu” din cartierul Voroneţ, a afectat podeţul aflat în construcţie care îl traversează, modificându-şi cursul şi debitul apei.

 Reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că membrii comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă sprijiniţi de pompierii militari au remediat problemele şi au redat podeţele circulaţiei.

 Ca urmare a precipitaţiilor abundente, în municipiul Suceava s-a inundat cu apă pluvială subsolul Casei Culturii, apa fiind evacuată de un echipaj al pompierilor militari.

 De asemenea, din cauza ploii, apa s-a infiltrat în reclama luminoasă a unei sucursale de bancă, de pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul Suceava provocând un scurtcircuit electric, urmat de incendiu.

 Firma luminoasă a societăţii a ars pe o lungime de aproximativ patru metri liniari, flăcările fiind lichidate de militarii de la Detaşamentul de pompieri Suceava.


Intră acum și în grupul de