Pe forumul PD, se arunca cu pietre in candidatii suceveni la Parlament


Intră acum și în grupul de

De departe, pentru candidatii din Suceava, sint transmise numeroase mesaje, majoritatea nesemnate, dar si articole preluate din presa locala. Astfel, despre presedintele PD Suceava, Eugen Constantin Uricec, unul dintre forumisti, Vladica scrie ca acesta ar putea fi comparat cu Stefan cel Mare.

„Poate ca intr-un fel da. Au avut amandoi mai multe sotii.Diferenta e ca Stefan era cu adevarat potent iar Uricec nu le poate convinge altfel. Dati drumul la legea prostitutiei ca altfel Uricec va sparge cartea recordurilor in materie de casnicii” scrie Vladica.

Despre presedintele PD Suceava un alt forumist, „Prafu” are o intrebare a carui raspuns nu l-a gasit.

„Am citit in ziar ca presedintele Pdului a fost vizitat de mascati si am mai intrebat si eu pe altii de ce. Gurile rele spum ca baiatu e cu prafu in nas si ca se asteapta surprize surprize in campanie”, scrie Prafu.

Altul, care se semneaza Vecinul, crede ca vicepresedintele PD, Brindusel Nichitean, nu poate face fata functiei de deputat. „Judetul are oameni de elita,cine credeti ca va merge voios la urne sa voteze un TRACTORIST!!!asta sa o creada MUTU
DE LA CHELSEA!!!!!”, scrie Vecinul, in timp ce forumistul „Colegul” scrie ca Nichitean s-a retras din sindicatul Electrica dupa ce a fost prins ca facea deconturi fictive.

„Am lucrat in sindicat cu Nichitean. Aveam dubii in ce priveste modul in care domnul Nichitean facea deconturile si l-am avertizat in numeroase randuri ca nu este nici corect, nici legal. Toate deplasarile si protocoalele le deconta si la noi la sindicat, si la Electrica. Intr-o zi si-a dat seama ca aveam dreptate. Tarziu, pentru ca urma sa i se intocmeasca un dosar penal. A plans pe la usile tuturor si din mila, am acceptat cu totii ca ar fi bine sa se retraga de la conducerea sindicatului. A facut acest lucru insa dosarul a ramas in aer. Ar fi pacat ca PSD-ul sa inspire prea mult. Sunt alaturi de DA, insa nu cred ca voi merge la vot, si chiar daca as face-o pe cine as putea vota. S-ar putea sa va ascunda astia pe toti candidatii. Inca sunteti departe de asteptari. Daca mai schimbati ceva, poate ma schimb si eu. Poate va dau votul, mai vedem”, scrie Colegul.

Malos in schimb are curaj si isi scrie si numarul de telefon pentru detalii privind stilul dictatorial de conducere a lui Nichitean.

„Cine este Nichitean. Un ratat care a incercat fuziunea cu PNL insa nu a reusit sa convinga asa cum nu a convins nici electoratul PD in alegerile locale, un mic dictator care s-a vazut in conducerea PD doar pentru a dezbina, pentru a-si asigura un loc eligibil. Din pozitia sa de vicepresedinte, a inceput sa taie si sa spanzure, pe criterii de cumatrie, acolo unde candidati care au scos rezultate serioase in alegeri ii puteau discredita pozitia. Asa s-a intamplat si cu mine, care am scos Primaria la Volovat, am scos 5 consilieri locali si unde puteam sa impun si Viceprimarul. Nu mai spun de alte si alte cazuri ca Adancata sau C-lung Moldovenesc unde acest dictator, desi trebuia sa supuna protestele sale, discutiei in cadrul partidului, a preferat sa semneze decizii de excludere sau eliminare in numele partidului.
Pentru cei ce doresc amanunte, le stau la dispozitie la tel 0744-950633.
Poate vede si domnul Basescu care este realitate la Suceava. Rusine ca acesti oameni au ajuns pe lista”, scrie Malos.

Un alt forumist se intreaba daca Brindusel Nichitean a colaborat cu Securitatea.

In ceea ce il priveste pe candidatul pentru Senat, Aurel Olarean, pe forum sint postate mai multe stiri din presa locala privind demisia lui din PD, si refuzul BPJ al PD de a-l reprimi in partid, dar si unul laudativ.

„E usor sa arunci cu noroi in altii ascunzindu-ti astfel incompetenta invidia si incapabilitatea de a face ceva pentru semenii tai!
Se zice ca „pomu se cunoaste dupa roade si omul dupa fapte”
Ce a facut d-l Olarean se cunoaste iar radautenii vad foarte bine asta (dovada si rezultatele bune de la alegerile din aceasta vara)
Il consider un om cu forta ( data de Dumnezeu) sa reuseasca pentru a-si ajuta semenii asa cum a facut-o si pina acum! Mult succes!” scrie forumistul X20

Tot despre Olarean, se publica articole din presa privind situatia de ilegalitate a gradinitei pe care a deschis-o.

In zilele urmatoare se va vedea daca mesajele trimise pe forum privind cei doi candidati vor avea un impact si conducerea PD ii va retrage de pe liste, sau vor fi mentinuti luindu-se in calcul ”calitatile” pentru care au fost propulsati pe locurile eligibile.


Intră acum și în grupul de