Mihnea Costoiu si Ecaterina Andronescu se vor afla la Suceava, la deschiderea oficiala a Olimpiadei Internationale de Astronomie si Astrofizica


Intră acum și în grupul de

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învățământ Superior și Ecaterina Andronescu, președintele comisiei de învățământ din Senatul României, se vor afla mâine la Suceava cu prilejul deschiderii oficiale a Olimpiadei Internaționale de Astronomie și Astrofizică. Anunțul a fost făcut de Valentin Popa, rectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, în cadrul unei conferințe de presă.

Valentin Popa

„Mâine seara este deschiderea oficială la Cetatea de Scaun, unde avem confirmarea sosirii domnului ministru delegat pentru Învățământul Superior, Mihnea Costoiu, și a doamnei președinte a comisiei de învățământ a Senatului, doamna Ecaterina Andronescu”, a declarat Valentin Popa, rectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava.

Ceremonia de deschidere a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică va avea loc sâmbătă, 2 august, în incinta Cetăţii de Scaun a Sucevei, între orele 20:00 – 23:00 și sunt așteptați oaspeți din toate colțurile lumii.

Cea de-a VIII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică se desfăşoară în perioada 1-11 august 2014, evenimentul fiind organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava și Ministerul Educaţiei Naţionale.


Intră acum și în grupul de