Un sucevean a castigat trofeul aniversar al Festivalului „Folk You” de la Vama Veche


Intră acum și în grupul de

Tânărul sucevean Claudiu Iulian Palalae este câștigătorul ediției cu numărul zece a Festivalului „Folk You! Florian Pittiş” de la Vama Veche.

Din cei 50 de tineri artiști care s-au înscris în competiția pentru câștigarea trofeului aniversar Folk You, doar 6 au fost selectați să urce pe scena de la malul mării, printre finaliști aflându-se și Claudiu Iulian Palalae . Dedicat muzicii folk de mai bine de trei ani, suceveanul a reușit să impresioneze atât juriul, cât și publicul spectator cu piesele sale. Trofeul a fost realizat de artistul plastic Giulian Dumitriu și i-a fost înmânat suceveanului  Claudiu Iulian Palalae de către Florin Chilian în ultima zi a festivalului.

„Festivalul Folk You este pentru mine cel mai important festival de muzică folk din țară. Este cel care transmite cel mai puternic mesaj și care reușește să strângă în Vama Veche un numar mare de spectatori de toate vârstele. Faptul că în acest an am reușit să câștig trofeul Folk You mă face mai încrezător în mine și mă ambiționează să nu mă opresc din ceea ce fac și să perseverez din ce în ce mai mult”, a declarat pentru NewsBucovina Claudiu Iulian Palalae .

trofeul folk you

trofeu folk you

Evenimentul a fost organizat de Asociaţa Mişcarea de Rezistenţă în perioada 31 iulie – 2 august și a reunit cele mai mari nume din muzica folk și rock din România.

Citeşte şi interviul pe care tânărul sucevean l-a acordat în exclusivitate pentru newsbucovina.ro:

https://www.newsbucovina.ro/exclusiv/105418/un-sucevean-lupta-pentru-trofeul-festivalului-folk-you-din-vama-veche-un-interviu-in-exclusivitate-cu-palalae-claudiu-iulian

 


Intră acum și în grupul de