Un campulungean a platit 1.200 de lei pentru doua pachete de servetele si un sapun. Vezi cum a fost posibil


Intră acum și în grupul de

Inventivitatea hoților este mereu la cote înalte, ei reușind să găsească noi metode pentru a câștiga încrederea victimelor. În plasa lor a picat și un bărbat în vârstă de 79 de ani din Câmpulung Moldovenesc. Acesta a fost înșelat în cursul zilei de joi, 7 august, de două persoane necunoscute, cu suma de 1.200 de lei.

BANI

Polițiștii care au anchetat cazul au stabilit faptul că joi, în jurul orei 11:00, în timp ce victima se deplasa pe raza localității Câmpulung Moldovenesc, a fost abordată de o femeie și un bărbat care se deplasau cu un autoturism și care căutau spitalul, motivând că au o cunoştinţă ce trebuie operată.

Bărbatul de 79 de ani s-a urcat în autoturismul necunoscuților şi în timp ce se deplasau spre spital, femeia l-a întrebat dacă poate să-i lase un computer. Victima nu a stat deloc pe gânduri și i-a invitat acasă pe cei doi necunoscuți.

Când au ajuns la domiciliul reclamantului, cele două persoane i-au solicitat o sumă de bani, pe motiv că sunt din străinătate şi nu au lei româneşti pentru a plăti operaţia. Victima le-a dat suma de 1.200 de lei, iar cele două persoane au lăsat o borsetă în care au arătat că au suma de 3.500 de dolari, urmând să o ridice la întoarcere.

A doua zi, văzând că cele două persoane nu au venit după borsetă, victima a deschis-o, observând că în interior sunt 2 pachete de şerveţele şi un săpun.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune și continuă cercetările în acest caz.


Intră acum și în grupul de