Vezi ce a facut un barbat din Vicovu de Sus, dupa ce a fost oprit in trafic de politisti


Intră acum și în grupul de

O patrulă mixtă a oprit marţi seara, pentru control, pe Calea Bucovinei din oraşul Vicovu de Sus, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, după ce a oprit, şoferul a abandonat maşina şi a fugit pe o stradă adiacentă unde s-a ascuns într-o livadă din apropiere.

Poliţiştii l-au urmărit şi prins pe şofer care a fost identificat ca fiind un localnic de 43 de ani care nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul municipal Rădăuţi în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificării autorizaţiei de circulaţie provizorie pe care acesta a prezentat-o pentru control, s-a constatat faptul că numărul de circulaţie provizorie este expirat din 15 mai 2014.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală pentru  „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi au emis o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore.

 Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea luării măsurilor legale care se impun.

 De la începutul acestei luni, patru persoane au ajuns în arestul IPJ Suceava în urma încălcării legislaţiei rutiere chiar dacă nu a fost implicate în accidente rutiere soldate cu victime, precizează Poliţia Suceava care menţionează că aceştia au cumulat infracţiuni la regimul rutier care au evidenţiat o iresponsabilitate totală faţă de siguranţa în trafic şi de nesocotire evidentă a legii.


Intră acum și în grupul de