Magazinul MUSTANG s-a deschis in Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Renumitul brand MUSTANG a deschis pe 20 august, la Shopping City Suceava, cel mai nou magazin din nord-estul țării. MUSTANG este unul dintre producătorii de top din Europa, fiind recunoscut în principal, datorită faptului că a lansat pentru prima dată blugii pentru femei, pantalonii raiați, precum și blugii elastici.

Potrivit reprezentanţilor complexului comercial sucevean, noul magazin se adresează clienților care iubesc naturalețea și calitatea produselor pe care le poartă, produsele comercializate fiind potrivite pentru adepții ținutelor casual și confortabile. Astfel, atât băieții, cât și fetele își vor putea achiziționa blugi, tricouri, cămăși și pulovere care le vor oferi un look relaxat și atractiv.

afis Mustang

Magazinul din Shopping City Suceava este al optulea din țară, brandul Mustang fiind prezent și în Brasov, Cluj, Sibiu, Timisoara, Targu Mures.

„Brandul MUSTANG provoacă pe oricine, să iasă din anonimatul urbanului cotidian, să aibă îndrăzneala de a fi el însuși, încercând să-și descopere propriul stil”, arată reprezentanţii Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de