Trei noi festivaluri importante, in luna septembrie, in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean Suceava urmează să completeze calendarul evenimentelor care se desfăşoară în judeţ cu trei noi festivaluri.

Astfel, potrivit unui proiect de hotărâre iniţiat de vicepreşedintele CJ Suceava Ilie Niţă, în zilele de 7 şi 8 septembrie, la Milişăuţi se va desfăşura Festivalul Verzei ce va cuprinde Târgul de toamnă al producătorilor agricoli din zonă, un spectacol folcloric şi promovarea produselor tradiţionale şi meşteşugăreşti.

În următoarea săptămână a lunii septembrie, în data de 13 septembrie, se va organiza prima ediţie a Festivalului „Comorile Muntelui” pe Masivul Rărău şi care cuprinde un spectacol folcloric cu instrumente tradiţionale cu specific păstoresc, grupuri folclorice din vetre ale râurilor Moldova şi Bistriţa, târg de produse tradiţionale şi prezentarea ofertei turistice de iarnă.

rarau

În cel de-al treilea week-end al lunii septembrie, în 20 şi 21 septembrie, la Horodnic de Sus de va desfăşura prima ediţie a Festivalului „Tradiţii şi legende bucovinene”. Acest eveniment va cuprinde un spectacol folcloric al grupurilor din zona Rădăuţi, un târg de toamnă cu produse tradiţionale şi meşteşugăreşti şi va fi prezentată şi oferta turistică de iarnă a zonei.


Intră acum și în grupul de