Concurs de fotografie “Selfie- Hai în Bucovina”. Castiga un week-end la Hanul Voievozilor si alte 7 premii speciale!


Intră acum și în grupul de

concurs-selfi

Arată lumii întregi cât de frumoasă este Bucovina, cu peisajele sale unice şi spectaculoase, cu tradiţiile, meşteşugurile şi legendele pe care le păstrează vii!

Arată lumii întregi că bucovinenii sunt plini de umor şi că bucovinencele au pe vino-ncoa’!

Arată lumii întregi că în Bucovina, ţinut binecuvântat de Dumnezeu, timpul a stat în loc tocmai pentru a-i lăsa pe turişti fără grai în faţa atâtor frumuseţi naturale şi a celor mai gustoase mâncăruri!

 

Înscrie-te în concursul “Selfie – Hai în Bucovina” pe care ziarul electronic www.newsbucovina.ro îl organizează în perioada 18 august, ora 18.00 – 15 septembrie 2014, ora 14.00.

 

Regulament concurs:

 

1. Fă-ţi un “selfie”şi postează fotografia pe pagina de concurs http://concurs.newsbucovina.ro

2. Este obligatoriu ca fotografia de tip “selfie” să fie însoţită de un titlu sugestiv, şi de mesajul   “HAI  ÎN  BUCOVINA!”

3.Autorul fotografiei care va strânge cele mai multe VOTURI până în data de 15 septembrie 2014, ora 14.00, va fi premiat cu un week-end pentru două persoane la Hanul Voievozilor din localitatea suceveană Horodnic de Sus (http://www.hanulvoievozilor.ro/), în aceeaşi perioadă în care în zonă va avea loc Festivalul „Tradiţii şi Legende în Bucovina” (19-21 septembrie 2014).

Cu ocazia acestui festival, la Horodnic de Sus, va fi construit „un sat viu bucovinean” ce va conţine gospodării tradiţionale bucovinene cu oameni care vor trăi acolo şi va putea fi vizitat de turişti.

4. Vor putea fi câştigate, totodată, şi 7 premii speciale ce vor consta în lăzi de zestre din Bucovina, produs de promovare al Consiliului Judeţean Suceava.

 

Condiţii de participare:

 

  • la acest concurs poate participa orice persoană cu vârsta de peste 14 ani.
  • marele premiu constă într-un week-end la Hanul Voievozilor din localitatea suceveană Horodnic de Sus.
  • câstigătorul beneficiază de cazare (pentru 2 persoane) în nopţile de vineri, 19 septembrie, și sâmbătă, 20 septembrie, şi de masă (pentru 2 persoane) pentru vineri seară (cina), sâmbătă (micul dejun, prânz și cina) și duminică (micul dejun). Băuturile alcoolice nu intră în meniu.
  • transportul dinspre şi inspre Hanul Voievozilor nu este asigurat de organizatorii concursului.
  • marele premiu nu este transmisibil si nu poate fi reportat.
  • la Hanul Voievozilor, minorii pot veni doar însoţiţi de unul dintre părinţi.
  • premiile speciale constau în 7 (șapte) lăzi de zestre din Bucovina, produs de promovare al Consiliului Judeţean Suceava.
  • cinci dintre ele vor fi acordate în funcţie de numărul de VOTURI adunate, în ordine descrescătoare, şi două dintre premii vor fi acordate pentru cele mai reuşite două fotografii (selfie), acestea urmând a fi desemnate de NewsBucovina.ro.
  • premiile speciale vor fi trimise câştigătorilor concursului “Selfie – Hai în Bucovina”  prin curierat, la adresa şi numele indicate de câstigători, costurile fiind suportate de organizatori doar pentru teritoriul României.
  • participanţii se supun şi sunt de acord cu prezentele Condiţii de participare.

 

Vă dorim succes!!!


Intră acum și în grupul de