Dog eat Dog, Vita de Vie si Nazareth, cap de afis pentru Bucovina Rock Castle-vezi programul integral

Bucovina Rock Castle va debuta, joi, de la ora 18 în Cetatea de Scaun a Sucevei a anunţat directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, care a precizat că în acest an se aşteaptă 8000 de spectatori la acest eveniment care aduce nume de succes ale rock-ului mondial.

„La această ediţie ne îndreptăm spre un alt nivel”, a spus Emil Ursu care a spus că fiecare zi a festivalului va avea un cap de afiş: Dog eat Dog in 21 august, Viţa de Vie în 22 august şi Nazareth în 23 august.

Emil Ursu a menţionat că măsurile de securitate vor fi foarte serioase pentru că se doreşte evitarea unor incidente în timpul acestui festival. El a spus că în zona de campare ar putea să vină iubitori ai rock-ului şi se aşteaptă ca numărul de corturi să fie mai mare decât anul trecut, când au fost 200 motiv pentru care încearcă împreună cu reprezentanţii Primăriei să găsească spaţiul necesar pentru acestea.

Directorul Emil Ursu a menţionat că în fiecare zi concertele încep de la ora 18 şi se estimează că se încheie la ora 00.30, nefiind stabilite ore exacte pentru intrarea trupelor pe scenă întrucât aceste ore sunt estimative şi depind de mai mulţi factori.

Emil Ursu a ţinut să menţioneze că acest festival a beneficiat de contribuţia importantă a Conacului Domnesc.

 

 

Programul Bucovina Rock Castle Suceava 2014

Joi 21 august 2014- începând cu ora 18

Coma

Toy Machines

Jinjer (Ucraina)

Diamonds are Forever

 Dog eat Dog (USA)

Vineri 22 august 2014-începând cu ora 18

 

Implant pentru refuz

Viţa de Vie

Luna Amară

Robin& The Beckstabbers

Odyssey

 

Sâmbătă 23 august 2014- începând cu ora 18

 

The Amsterdams

Tons of Powder (Republica Moldova)

The Mechanix

Alternosfera (Republica Moldova)

Nazareth (Marea Britanie)

 

 AFIS_ROCK_mic