Doi morti si trei raniti, in urma unui grav accident produs la intrare in Dorna Candrenilor


Intră acum și în grupul de

Două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au fost rănite într-un grav accident petrecut duminică, în jurul prânzului, la intrarea în localitatea Dorna Candrenilor.

Potrivit IPJ Suceava, un bărbat de 39 ani, din municipiul Vatra Dornei, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, de pe sensul opus, de un bărbat de 42 de ani, din Pitești.

masina accident

Pe fondul unei viteze excesive, neadaptată la condițiile de drum și în curbă, atât șoferul, cât și pasagerul din partea dreaptă față au murit în urma impactului. Totodată, un bărbat de 36 de ani, din Vatra Dornei, a scăpat cu viața dintre fiarele mașinii, fiind rănit ușor.

La spitalul din Vatra Dornei au ajuns și cele două fiice ale șoferului din Pitești. În timp ce fata cea mica, de 11 ani, a fost rănită grav în accident, sora sa de 14 ani a fost vătămată ușor, au precizat reprezentanții IPJ Suceava.

Conducătorul auto de 42 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologie în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de