Invatamant in stil britanic pentru elevii din Falticeni in cadrul unei tabere in limba engleza


Intră acum și în grupul de

În perioada 11-17 august un grup de elevi fălticeneni a participat la Tabăra Internațională de limba engleză, organizată de Asociația Proactive Team Bacău şi desfăşurată în localitatea Oglinzi.

Elevii au participat la cursuri de limba engleză susținute de profesori din Marea Britanie, iar workshop-urile au pus în valoare spiritul de competiţie şi echipă. Astfel, elevii au luat parte la întreceri sportive, concursuri de dans şi muzică, body painting, karaoke și discuţii libere pe diverse teme în limba engleză.

Entuziasmul şi  dorinţa de comunicare au asigurat elevilor participanţi integrarea şi adaptarea la tipurile de educaţie specifice învăţământului britanic.

Memorabile au fost cursurile de echitaţie, excursia în împrejurimile oraşului Piatra Neamt şi discuţiile cu profesorii britanici. Focul de tabără a reprezentat momentul de maximă socializare a participanţilor.

Rezultatele activităţilor nu s-au lăsat aşteptate, competiţiile organizate au adus şi căştigători pentru grupul de elevi fălticeneni: Drobotă Alexandra a fost desemnată cea mai bună dansatoare, iar Budeanu Ariana şi Popescu Andrada cele mai bune cântăreţe.

Portofoliul realizat de către participanţi şi abilităţile de comunicare în limba engleză au adus premii pentru Budeanu Ariana, Popescu Ştefan, Popescu Andrada, Ilincăi Ştefan și Ţăpoi Ilie.

Totodată, toţi participanții au primit diplome şi cadouri surpriză.

Prof. Gabriela Budeanu, Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni


Intră acum și în grupul de