Elena Udrea a vizitat, pentru prima data, Cetatea de Scaun a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a recunoscut luni după-amiază la Suceava că deşi a contribuit la finanţarea proiectului de reabilitare nu a vizitat niciodată Cetatea de Scaun.

 Ea a fost aşteptată la intrarea în cetate de câteva zeci de simpatizanţi cu care s-a fotografiat după care a intrat în cetate.

 Udrea a văzut în cetate locul unde era Cancelaria Domnească, iar la sugestia ziariştilor s-a fotografiat în faţa cancelariei.

udrea popovici milici pmp

 Liderul naţional al PMP a arătat că la Suceava a făcut multe lucruri şi că a reuşit să facă din Bucovina un ţinut cunoscut, promovat şi că a adus investiţii de 70 de milioane de euro.

 În calitate de ministru al Dezvoltării, Elena Udrea a semnat în 2010 contractul de finanţare a proiectului de restaurare a Cetăţii de Scaun a Sucevei.

 De la Cetatea de Scaun, preşedintele PMP a plecat la Mănăstirea Leucuşeşti pentru a-l vizita pe stareţul care a prezis că ea va fi preşedintele României după alegerile din luna noiembrie a acestui an.

 „Am văzut previziunea acestuia şi având în vedere că şi eu cred acelaşi lucru, de asta sunt în competiţie, o să mergem până acolo. Când vine de la un om atât de credincios, are altă greutate”, a declarat Udrea.

udrea popovici milici pmp (10)

 Stareţul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucușești din judeţul Suceava părintele Ioil, în vârstă de 85 de ani, ce i-a prezis lui Ion Iliescu că va ajunge preşedinte al României, susţine, potrivit presei locale, că i s-a arătat într-o carte că viitorul preşedinte al României va fi o femeie, iar aceasta va fi Elena Udrea.

 ”Viitorul preşedinte al ţării va fi o femeie şi va fi Elena Udrea. Am deschis o carte, nu vă pot spune care, dar aşa mi-a arătat. Aşa apare scris şi va fi sprijinită, aşa cum se ştie, de Traian Băsescu. Este posibil însă ca lui Băsescu să îi fie prelungit mandatul datorită situaţiei dintre Rusia şi Ucraina. Nu va fi uşor pentru noi. Nu va fi bine”, susţine părintele Ioil potrivit sursei citate.

Părintele Ioil trăieşte auster într-o colibă săpată sub pământ.

udrea popovici milici pmp (17)


Intră acum și în grupul de