Liderul național al PMP, Elena Udrea, a fost prezentă luni seara la Suceava VIDEO

Liderul național al PMP, Elena Udrea, a fost prezentă, luni seara, la Suceava, unde a vizitat Cetatea de Scaun, fiind întâmpinată de un grup de câteva zeci de simpatizanți  și membri ai PMP Suceava.

 

Interesant este faptul că printre acești simpatizanți s-a numărat și consilierul PDL de Suceava, Daniel Ungureanu, tocmai acel consilier care s-a lăsat așteptat la ultima ședință extraodinară a Consiliului Local Suceava când se dorea schimbarea viceprimarului PSD Gavril Varvara cu PDL-istul Lucian Harsovschi.

 

Ungureanu a explicat că prezența sa alături de Udrea & co se datorează simpatiei pe care i-o poartă liderului PMP.

udrea popovici milici pmp (13)

 

Elena Udrea a spus, într-o conferinţă de presă, organizată în curtea interioară a Cetăţii de Scaun a Sucevei că viitoarea campanie electorală prezidenţială se anunţă ca fiind una „bezmetică, periculoasă, haotică”.

 

„Dacă mă uit la aceşti veseli iresponsabili, de fapt nici veseli nu sunt pentru că nu e nimic amuzant aici, Tăriceanu şi Ponta, cum flutură iarăşi ideea suspendării şi înţeleg că au avansat azi pe această idee, (campania electorală n.r.) va fi bezmetică, periculoasă, haotică. Periculoasă pentru România pentru că nu mai poate fi vorba măcar de iresponsabilitate. Să fie nebunie? Să vrei să-l suspenzi pe preşedintele României cu două luni înainte de terminarea mandatului. Care să fie logica?”, s-a întrebat liderul PMP.

 

Udrea a mai spus că această acţiune de suspendare a preşedintelui a fost declanşată când România este într-un context internaţional atât de instabil din punct de vedere politico-militar, ţara fiind la graniţa unui conflict militar, unde se întâmplă o agresiune a Rusiei asupra Ucrainei.

„Abia ne-am întors de la NATO unde am obţinut garanţii suplimentare de securitate prin înfiinţarea acelui comandament NATO pe teritoriul României, că în ţară unii strigă să-l suspendăm pe preşedintele României. Ce or zice cei din afară, că suntem o ţară de nebuni”, a spus Elena Udrea.

Ea a mai spus că din acest motiv nu se mai vorbeşte nimic despre economia ţării sau de modul în care ţara este guvernată.

„Nu mai vorbim nimic de economie, nu mai vorbim nimic de guvernare. Nu are nicio logică decât că acolo sunt nişte oameni care nu se gândesc nici o clipă la imaginea României, la interesul României, ci doar cum să mai adune nişte voturi”, a adăugat liderul PMP.

Elena Udrea se aşteaptă ca în perioada în care Traian Băsescu ar fi suspendat, cel care vor prelua funcţia de preşedinte interimar al României să graţieze anumite persoane între care Dan Voiculescu.

„Mă aştept ca în situaţia în care Traian Băsescu va fi suspendat, în perioada de suspendare, chiar să vedem graţieri din partea domnului Tăriceanu. Adică domnul Tăriceanu ca să facă pe plac trustului domnului Voiculescu ar fi în stare inclusiv să-l graţieze pe aceasta. Adică dacă eşti tu în stare să-l suspenzi pe preşedinte dintr-o dată, de ce nu ai face şi asta”, a spus Udrea.

Ea crede că în perioada aceasta se vor petrece lucruri periculoase şi grave pentru ţară.

„Se vor întâmpla lucruri periculoase, lucruri grave, dar probabil că sunt ultimele două luni de nebunie ale acestor oameni pentru că votul românilor cu siguranţă îi va sancţiona. S-au săturat românii de atâta lipsă de responsabilitate, de atâta lipsă de luciditate la liderii care conduc astăzi ţara din partea USL”, a conchis Elena Udrea.

 

loading...