Acasă Actualitate Remorca de 45.000 euro furată din Spania depistata în Vama Siret

Remorca de 45.000 euro furată din Spania depistata în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au depistat la intrarea în ţară o remorcă marca „Schmitz”, în valoare de  45.000 euro care figurează în bazele de date ca fiind furată din Spania.

Astfel, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, s-a prezentat luni la prânz, pentru a intra în România, cetăţeanul bulgar S. Lazarov  în vârstă de 51 de ani, care conducea  un automarfar,  marca Man, ce tracta o remorcă marca „ Schmitz” înmatriculată în Bulgaria.



La efectuarea formalităţilor pentru intrarea în ţară şi în urma verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că remorca figurează ca fiind semnalată furată, din luna august 2014, alerta fiind introdusă de către autorităţile spaniole.

remorca

Cetăţeanul bulgar a declarat  poliţiştilor de frontieră că nu are cunoştinţă despre faptul că remorca face obiectul unei infracţiuni.

 

Drept urmare, remorca în valoare de 45.000 euro a fost indisponibilizată la sediul PTF Siret până la finalizarea cercetărilor, iar  cetăţeanului bulgar,   poliţiştii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare  sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de tăinuire.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version