Un nou laborator modern de microbiologie a fost deschis in Suceava


Intră acum și în grupul de

Dr.Marinela Varzaru, seful Laboratorului de analize Medicale-Cabinete medicale grupate dr.Varzaru Marinela-dr.Moga Ana, a declarat ca aparatura de ultima ora, integral noua si computerizata, pentru toate investigatiile din oferta de servicii medicale este certificata de Comunitatea Europeana si ISO 9001 si asigura un standard inalt de calitate, iar reactivii si consumabilele sint exclusiv din import.

Dr.Varzaru a spus ca personalul medical care deserveste acest laborator este specializat si corespunde cerintelor actuale ale medicinii de laborator.

Ea a spus ca Laboratorul de analize medicale CMG dr.Varzaru-dr.Moga este acreditat de Asociatia de Acreditare din Romania RENAR, avind implementat si sistemul de Management al Calitatii , precum si cel de control extern de calitate national si international. Laboratorul de Analize Medicale CMG dr.Varzaru –dr.Moga deserveste, zilnic, un numar de 150 de pacienti , oferta de servicii fiind diversa pornind de la realizarea unui set complet de analize necesare diagnosticarii oricarei afectiuni , depistarea precoce a maladiilor incurabile, pina la testele necesare pentru plecarea in strainatate, pentru casatorie, adoptie, intrarea copiilor in colectivitati prescolare sau scolare, etc.

”Laboratorul nostru se afla in relatii contractuale atit cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Suceava cit si cu Casa de Asigurari de Sanatate din 1999, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti din anul 2000”, a spus dr.Varzaru .

Ea a subliniat ca in noul punct de lucru situat pe str.Mihai Eminescu vor fi efectuate analize de microbiologie si parazitologie, dar va avea si un punct de recoltare, rezultatele pot fi cunoscute in cursul aceleiasi zile existind posibilitatea transmiterii, la cerere, prin e-mail la domiciliu, la medicul curant sau la locul de munca.

“Recoltarea probelor biologice se poate efectua la punctele de lucru ale Laboratorului nostru, dar si la domiciliul pacientului, la locul de munca, in cazul in care sintem solicitati , fara sa percepem taxe de recoltare sau de deplasare”, a mai spus dr. Varzaru.

La festivitatea de inaugurare a noului laborator de microbiologie au participat vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Stela Acatrinei, viceprimarul Sucevei Angela Zarojanu, dr. Ortenzia Birsan de la CJAS Suceava.


Intră acum și în grupul de