Incendiu puternic la o gospodarie din Vicovu de Jos. Doua femei au avut nevoie de interventia medicilor SMURD


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic izbucnit în comuna Vicovu de Jos, marți seara, la gospodăria unui bărbat, a necesitat intervenția a șase autospeciale și unei ambulanțe SMURD.

incendiu acoperis

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Suceava, Alin Găleată, anterior misiunii de amploare de la depozitul de anvelope din municipiul Rădăuţi, Garda de intervenţie Vicovu de Sus şi Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Vicovu de Jos, Gălăneşti şi Voitinel au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Vicovu de Jos.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent la acoperişul casei şi la două anexe, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la o gospodărie învecinată”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Suceava.

Pe timpul intervenţiei, două femei, în vârstă de 22 şi 76 de ani au avut nevoie de intervenția paramedicilor pompieri SMURD, acestea suferind de tahicardie şi hipertensiune arterială. Cele două victime au fost transportate la spitalul din Rădăuţi pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. „Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 140 de metri pătraţi, acoperişul unei şure pe 150 de metri pătraţi şi acoperişul bucătăriei de vară pe 50 de metri pătraţi. De asemenea, au mai fost distruse 15 tone de furaje şi s-au degradat pereţii locuinţei”, a completat Găleată.


Intră acum și în grupul de