Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu se alatura Campaniei „Adopta un liceu din Basarabia”. Vezi despre ce este vorba


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu a anunţat, miercuri, că va participa la Campania „Adoptă un liceu din Basarabia”, în cadrul proiectelor sale de promovare a românismului în lume.

Parlamentarul sucevean a declarat că în data de 13 septembrie se va afla în Chișinău, la Liceul “Ștefan cel Mare”, în cadrul unei mese rotunde la care vor participa elevi din clasele a XI-a și a XII-a. „Le voi prelua visele și voi încerca să mă racordez la ele”, a arătat Ardeleanu.

ardeleanu

Potrivit deputatului democrat-liberal, Campania „Adoptă un liceu din  Basarabia” a demarat pe 1 septembrie și își propune să contribuie la apropierea celor două state românești, reprezentând un semnal puternic adresat românilor de dincolo de Prut.

„Conform inițiatorilor proiectului, implicarea în  campanie ar demonstra faptul că parlamentarilor români le pasă de soarta tuturor românilor, pornind de la ideea că este extrem de important ca oamenii de acolo, în special tinerii elevi, să vadă cine reprezintă România”, mai arată Ardeleanu.

Amintim că în data de 25 noiembrie 2012, deputatul PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu a semnat, „Pactul pentru Basarabia”, la invitația Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

În luna iunie a acestui an, parlamentarul sucevean a sprijinit Proiectul „Adoptă un tânăr basarabean”, prin care a susţinut participarea unui tânăr din Basarabia, timp de 5 zile, la activitățile din cadrul Școlii de cultură și afirmare românească.

O lună mai târziu, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a participat la Sesiunea extraordinară a Parlamentului României pentru ratificarea Acordului de asociere între Uniunea Europeană şi Comunitatea Europeană a Energiei Atomice şi statele membre ale acestora, pe de o parte, şi Republica Moldova, Ucraina și Georgia, pe de altă parte.


Intră acum și în grupul de