Camera de Comert si Industrie Suceava organizeaza workshop-ul „Managementul Inovatiei”


Intră acum și în grupul de

Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează, vineri, 12 septembrie, de la ora 16.00, workshop-ul ,,Managementul Inovației”- Cultura inovațională și stimularea perfomanței inovative, la Hotel Sonnenhof Suceava.

Camera comert

Evenimentul va avea loc în cadrul proiectului Forming a Network of Innovative Infrastructure Institutions in Cross-Border Region și este finanțat din Fonduri Europene prin Programul Operațional Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova, 2007-2013, proiect în care Camera de Comerț și Industrie Suceava este partener.

„Prin intermediul acestui workshop ne propunem să atragem atenția asupra importanței culturii inovaționale pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, instituțiile cu structură orientată în domeniul inovării, inventatori și cercetători, precum și în rândul reprezentanților autorităților locale. Pe parcursul workshopului, prezentările susținute vor fi însoțite de discuții libere pe tema evenimentului”, a precizat Carmen Fediuc, Director Programe de Finanțare la Camera de Comerț și Industrie Suceava.


Intră acum și în grupul de