Neatentie platita scump. Doi batrani au ramas fara aproximativ 8.000 de euro dupa ce le-au vandut unor tineri cupoane de calatorie


Intră acum și în grupul de

Doi bătrâni din comuna Drăgoiești au rămas fără banii agonisiți o viață după ce i-au primit în casă pe doi tineri care le-au solicitat cupoane de călătorie și cartofi.

BANI

Sâmbătă după-amiază, prin apel la 112, IPJ Suceava a fost sesizat cu privire la furtul unei sume de bani, din locuința unei familii din Drăgoiești.

Potrivit polițiștilor suceveni, cei doi bătrâni, de 81 și de 75 de ani, au fost abordați de doi tineri necunoscuți, care i-au întrebat dacă nu au de vânzare cupoane de călătorie. Întrucât cei doi au confirmat că au, tinerii au intrat în curtea casei, unul solicitându-i bărbatului să-i vândă cartofi, iar celălalt a intrat în interior împreună cu femeia, care i-a dat două cupoane de călătorie contra sumei de 100 lei.

„Deoarece tânărul i-a oferit o bancnotă de 200 lei, femeia a intrat într-o cameră alăturată, a scos un plic în care își ținea toate economiile familiei, respectiv 7.000 de euro și 5.000 lei, a luat o bancnotă de 100 lei și i-a dat-o ca rest cumpărătorului care se afla în aceeași cameră”, a informat IPJ Suceava.

După ce au plecat tinerii, după aproximativ zece minute, femeia 75 de ani a constatat că plicul în care își ținea economiile lipsește și a anunțat poliția.

Cercetările în acest caz vor fi continuate de către polițiști pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de