Cetatean ucrainean prins la Radauti cu aproape o tona de motorina fara documente


Intră acum și în grupul de

Un cetățean ucrainean, de 62 de ani, este cercetat pentru contrabandă după ce a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliției rutiere din Rădăuți și prins cu aproximativ 1.000 litri motorină fără documente de proveniență.

canistre combustibil 2

Conform IPJ Suceava, fapta s-a întâmplat vineri seara, pe un drum comunal neclasificat ce face legătura între comuna Dornești și satul Măneuți, iar bărbatul, cetățean ucrainean, conducea o autoutilitară înmatriculată în străinătate.

În urma verificării autoutilitarei, în interiorul acesteia se află cantitatea de aproximativ 1.000 litri motorină fără documente de proveniență despre care bărbatul a declarat polițiștilor că motorina transportată a fost introdusă în țară de un autotractor ucrainean, iar el a cumpărat-o de la șoferul autotractorului.

Polițiștii rădăuțeni au dispus indisponibilizarea autoutilitarei și ridicarea în vederea confiscării a cantității de combustibil, iar față de cetățeanul ucrainean efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, a transmis IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de