Prefectul Sinescu crede ca se va putea circula in curand pe soseaua de centura. Vezi cand se va inaugura primul tronson


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat, marţi seara, în cadrul emisiunii Ora de politică de la Intermedia TV că există şanse ca o parte din şoseaua de centură a municipiului Suceava să fie finalizat şi dat în folosinţă în scurt timp. El a spus că de miercuri se poate trece la negocierea directă între Direcţia Regională Iaşi a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România şi o firmă care să preia continuarea lucrărilor.

centura3-001

El a arătat că la tronsonul III care face legătura între DN 17 la Şcheia şi DN 2 la Pătrăuţi este finalizat în proporţie de 97 la sută, iar un constructor serios ar putea finaliza lucrarea în termen scurt. Astfel, există şanse ca în 15 noiembrie să fie deschis circulaţiei acest tronson.

Sinescu a spus că nu ar respinge ca această lucrare să fie continuată de UMB Spedition care a efectuat modernizarea drumului Suceava-Botoşani.

Prefectul a mai declarat că pe celelalte două tronsoane ale şoselei de centură lucrările sunt finalizate în proporţie de 85 la sută şi că nu mai sunt foarte multe lucrări de făcut.

Sinescu a mai declarat că nu-şi explică de ce constructorul a refuzat să lucreze.

El şi-a exprimat speranţa ca această firmă şi altele ca acestea să fie trecute pe o listă neagră şi să nu mai primească lucrări din bani publici.

„Nu se poate să nu vrei să nu termini o lucrare”, a mai spus prefectul.

El nu a exclus ca în cazul acestei firme să fie depuse şi plângeri penale pentru modul în care a acţionat.

 

 

 


Intră acum și în grupul de