Alegatori suceveni vor desemna presedintele Romaniei intr-un praznicar


Intră acum și în grupul de

Alegătorii arondaţi secţiei de votare numărul 538 din localitatea Mereşti din comuna Vultureşti vor vota în prăznicarul bisericii după ce şcoala dezafectată în care urma să fie amenajată secţia de votare a ars joi dimineaţa într-un puternic incendiu.

Prefectul Florin Sinescu a declarat că în urma incendiului care a afectat puternic clădirea în care urma să se amenajeze secţia de votare nr.538, acesta va fi mutată într-o altă locaţie.

sectie votare

El a arătat că în urma verificărilor la faţa locului, singura clădire care ar putea fi folosită pentru amenajarea secţiei de votare este prăznicarul bisericii, situat în apropierea fostei şcoli.

„Un incendiu a distrus clădirea, iar spaţiul nu mai este optim pentru amenajarea secţiei de votare. Singurul loc identificat în zonă pentru a putea fi amenajată secţia de votare este prăznicarul”, a explicat Sinescu.

El a menţionat că la această secţie de votare sunt arondaţi 196 de alegători din Mereşti.

Prefectul a mai declarat că autorităţile locale vor înainta Autorităţii Electorale Permanente propunerea pentru modificarea locaţiei secţiei de votare şi că urmează să fie primit un aviz din partea AEP.


Intră acum și în grupul de