PSD Suceava oferă locuri la masa conducerii, traseiștilor cu acte in regulă din PNL si PPDD


Intră acum și în grupul de

Conducerea organizației județene Suceava a PSD s-a îmbogățit cu 3 noi vicepreședinți, fiind vorba despre cei 3 proaspeți membri ai PSD, consilierii județeni liberali Cristina Teodorovici și Brândușel Nichitean și fostul PP-DD-ist, Adrian Isepciuc, cu toții beneficiari ai OUG 55/2014 care a dat voie la trasesism politic la nivelul aleșilor locali.

 

Dontu Vornicu Teodorovici
Cristina Teodorovici alaturi de Ovidiu Dontu

 

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ioana Maftei, a confirmat, vineri seara că cei trei, care au semnat adeziuni în urmă cu o săptămână, au fost validaţi, de conducerea PSD Suceava, în funcţia de vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene și este foarte posibil ca funcțiile să le fi fost oferite drept recompense morală pentru trădarea față de formațiunea politică ce i-a trimis pe cei trei consilieri în deliberatvul județean.

 

Brînduşel Nichitean a fost prins în 2004, la alegerile parlamentare, după un denunț al celor de la PSD Suceava,  că a votat de cinci ori, chiar impotriva PSD, motiv pentru care a pierdut mandatul de senator al Alianţei Dreptate şi Adevăr, el nefiind validat de comisia de validare a Senatului.

 

Cristina Teodorovici a fost în ultimii ani preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale Suceava şi este şi inspector şcolar general-adjunct al judeţului Suceava fiind una dintre persoanele apropiate ale liderului județean al PNL, Al. Băișanu.

 

Adrian Isepciuc este consilier judeţean de câteva luni, el fiind pe lista de supleanţi ai PPDD Suceava pe locul 23.

 

Prin numirea celor trei consilieri judeţeni în funcţia de vicepreşedinte, organizaţia judeţeană a PSD Suceava are în prezent 14 vicepreşedinţi.

 

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, a anunţat, vineri, că fostul consilier local PNL, Andrei Păduraru, a devenit și el vicepreşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de