Trupa ICARUS a castigat Trofeul „Nada Florilor”. Vezi si restul castigatorilor festivalului de folk pentru tineret de la Falticeni


Intră acum și în grupul de

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Național de Muzică Folk pentru Tineret “Nada Florilor” Fălticeni s-a desfășurat  în perioada 25-26 octombrie 2014 în municipiul Fălticeni.

Juriul Concursului de Folk pentru Tineret, format din Doru Stănculescu – președinte (cantautor), Eugen Avram (cantautor) și Titus Constantin (cantautor), a decis următoarea ierarhie:

festival rock nada florilor

Trofeul “Nada Florilor” și premiul de 2000 de lei – Trupa ICARUS din Săveni, județul Botoșani, compusă din Andrei Cicioc (chitară și voce) și Bogdan Pinghireac (chitară).

La secțiunea Interpretare:

Premiul I și suma de 1000 de lei – Grupul NOI DOI din Dorohoi;

Premiul II și suma de 750 de lei – Anechiforesei Mateiana din Fălticeni;

Premiul III și suma de 500 de lei – Grupul SIMBOL din Suceava;

Mențiune și suma de 100 de lei – grupul PERCUSIO din Fălticeni, Moșoi Mihai din București, Calimandriuc Vlad din Botoșani, Lupu Maria și Vasile din Fălticeni și Stoian Ionuț din Zănești, jud.Neamț.

La secțiunea Compoziție:

Premiul I și suma de 1000 de lei – Mihai Cristian din Tulcea;

Premiul II și suma de 750 de lei – Tihan Paul-Adrian din Fălticeni;

Premiul III și suma de 500 de lei – Zaharia Elena-Cristina din București;

Mențiune și suma de 100 de lei – Palalae Claudiu din Suceava, grupul SELEN din Bacău și Ciubotaru Flavius din Zănești, jud.Neamț.

Festivalul Național Concurs de Muzică Folk pentru Tineret “Nada Florilor” Fălticeni fost organizat de Asociația Pathos Cultural în colaborare cu Primăria Municipiului Fălticeni și Direcția pentru Sport și Tineret a județului Suceava.


Intră acum și în grupul de