Tanar din Bosanci, acuzat de prietena de 14 ani de viol si lipsire de libertate


Intră acum și în grupul de

O tânără de 14 ani a fost victima unui viol comis chiar de prietenul ei. Fapta s-a petrecut sâmbătă seara, însă tânăra a reușit să anunțe poliția abia a doua zi, în jurul orei 14.30.

violenta

Victima violului, o fată de 14 ani, din Suceava, a declarat polițiștilor că vinovat este un tânăr de 22 ani, din comuna Bosanci.

Potrivit polițiștilor, în după amiaza zilei de 1 noiembrie, agresorul s-a deplasat în municipiul Suceava și a luat-o pe prietena sa, pe care a condus-o la domiciliu cu scopul de a o prezenta părinților săi.

Însă, în jurul orei 20.00, cu toate că victima s-a împotrivit, tânărul a violat-o, după care a ținut-o la domiciliul său până în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 09.00.

Tânăra a ajuns la Serviciului de Medicină Legală Suceava „pledând pentru săvârșirea infracțiunii de viol”.

Agresorul a fost reținut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava și instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal.


Intră acum și în grupul de