Acasă Actualitate Orest Onofrei-filmat de sotie, binecuvintat de IPS Pimen

Orest Onofrei-filmat de sotie, binecuvintat de IPS Pimen


Intră acum și în grupul de

„Domnule prefect , noi ne-am cunoscut indeaproape in doua rinduri spunindu-ne unul altuia framintarile sufletesti cu gindul de a contribui a promovarea moralitatii si a cinstei in societatea noastra. Spuneam amindoi ca e nevoie de timp si de ajutorul lui Dumnezeu. In acest moment va binecuvintez cu dorinta de a avea rabdare si intelepciunea cuvenita unui conducator de obste. Fii sanatos”, a fost interventia IPS Pimen la instalarea noului prefect.

Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor asteapta ca noul prefect sa efectueze intr-un scurt timp transferul de proprietate asupra padurilor cu care Biserica din Bucovina a fost improprietarita pe ultima suta de metri de fostul Guvern condus de Adrian Nastase.



De mentionat ca la evenimentul instalarii in functie a participat si familia lui Onofrei, cele trei fiice si sotia aceasta din urma fiind pe post de operator, ea imortalizind foto si video momentele importante ale ceremoniei. In sala arhiplina a Palatului Administrativ a putut fi vazut si fostul democrat Brindusel Nichitean care este in prezent cercetat pentru ca ar fi votat de cinci ori la alegerile generale din 28 noiembrie.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version