Administrator de firma din Veresti, cercetat pentru o inselaciune de peste 38.000 lei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Verești, este cercetat penal pentru înșelăciune, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore.

Polițiștii suceveni au definitivat ancheta în cazul unui administrator de firmă din Verești care a produs un prejudiciu de 38.723,67 lei unei societăți comerciale din comuna Vicovu de Jos.

 

arest-001
Potrivit IPJ Suceava, administratorul de 34 de ani a achiziționat de la o societate comercială din Vicovu de Jos cantitatea de 47,807 metri cubi cherestea rășinoase în cursul lunii iunie 2014, deși societatea lui era radiată de la Registrul Comerțului din luna aprilie 2014. El s-a folosit de o ștampilă cu datele de identificare ale societății pentru a-și asigura credibilitatea la achiziția mărfii, însă nu a achitat contravaloarea acesteia.
În cursul zilei de marți, 11 noiembrie, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 34 de ani s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, el fiind reținut pentru 24 ore și introdus în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de