Flutur: Cred ca va fi un scor foarte bun, la Suceava, pentru Iohannis. Cred in victoria lui, duminica


Intră acum și în grupul de

miron, baisanu, flutur, ardeleanu, balan

Conferinta de presa

Gheorghe Flutur, secretar general al Alianţei Creştin Liberale, senator:

 

„A fost o campanie si un efort urias facut de ACL in toata tara. Multumesc colegilor din PDL si fostul PNL pentru sprijin. Eu sunt optimist de ce am gasit in teritoriu si cred ca va fi un scor foarte bun la Suceava pentru Iohannis. Cred in victoria lui, duminica. Cred in mobilizarea romanilor. Vor fi cu 8 procente mai multi oameni la vot. E foarte multa lume suparata in diaspora, dar si acasa pentru amputarea dreptului la vot si de teatrul ieftin jucat de Ponta cu schimbarea lui Corlatean.”

Flutur citeste scrisoarea pe care Merkel a trimis-o lui Iohannis.

„Inseamna foarte mult pentru noi si sunt convins ca va conta pentru ce se va intampla duminica. Stim ca UE ne ajuta si sper in intelepciunea romanilor pentru un vot pentru Iohannis. Campania a aratat, pe de o parte, seriozitatea lui Iohannis si pe de alta, superficialitatea unui premier care nu a renuntat la scaun nici azi si care arunca cu pomeni electorale. Am incredere in reactia romanilor.

Parlamentarii ACL, cerem PSD sa vina la testul de sinceritate si sa convoace maine cele doua Camere ale Prlamentului pentru cele doua proiecte.”


Intră acum și în grupul de