Trei persoane ranite in doua accidente rutiere petrecute in comuna Vama


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite în urma producerii a două accidente rutiere în interiorul comunei Vama, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

accident politie

Primul accident a avut loc marți, în jurul orei 8.40, când un șofer de 33 ani al unui autotractor cu semiremorcă, din judeţul Alba, într-o curbă la dreapta nu a redus viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă şi gheaţă. El a intrat în coliziune cu  autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 64 ani din comuna Moldoviţa. În urma impactului, un bărbat de 59 ani din comuna Moldoviţa, pasager în autoturism a fost rănit grav.

La patru ore distanță, un alt accident a avut loc pe DN 17. Și în acest caz, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, un bărbat de 64 ani, din Frasin, nu a redus viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă şi gheaţă şi a intrat în coliziune cu un stâlp electric. Două tinere, una de 20 ani şi cealaltă de 21 ani, ambele din comuna Vama, pasagere în mașină au fost rănite, prima grav, iar cea de-a doua uşor.

Toți șoferii implicați în cele două accidente au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirea alcoolemiei.

 

 


Intră acum și în grupul de