Magazinul IMPerial Look Outlet s-a deschis in Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Magazinul IMPerial Look Outlet a deschis pe 1 decembrie, la Shoping City Suceava, cel mai nou magazin cu produse de tip outlet din oraș. Noua destinație de cumpărături oferă clienților posibilitatea de a-și achiziționa îmbrăcăminte de calitate, la modă, aparținând unor firme cunoscute și apreciate de  iubitorii de shopping, la prețuri foarte mici, arată reprezentanţii complexului comercial sucevean.

 Cei care își doresc să fie întotdeauna în tendințe își pot alcătui acum ținutele cu produse vestimentare de la branduri celebre mult așteptate în Suceava: Massimo Dutti, Pull&Bear, Zara, Mango, Bershka, Stradivarius, Jack&Jones. Fie că preferi stilul elegant sau casual, sigur dorești să atragi privirile când ești pe stradă sau la o ieșire cu prietenii și să te faci remarcat. La magazinul IMPerial Look Outlet din incinta Shopping City Suceava găsești zeci de articole – trebuie doar să alegi stilul care ți se potrivește. Astfel, atât băieții, cât și fetele își vor putea achiziționa blugi, tricouri, veste, rochii, fuste, cămăși și pulovere care le vor oferi un look relaxat și atractiv.

2014.12.02 - IMPerial Look

În primele zile de la deschidere, cei care optează să își reînnoiască garderoba pentru sezonul rece cu produse din magazinulIMPerial Look Outlet beneficiază de o reducere de 50% la al doilea produs cumpărat.

IMPerial Look Outlet provoacă pe oricine să iasă din anonimatul urbanului cotidian, să aibă îndrăzneala de a fi el însuși, încercând să-și descopere propriul stil.


Intră acum și în grupul de