Doua locuinte pradate in Suceava dupa ce hotii au folosit chei potrivite


Intră acum și în grupul de

Două locuințe din municipiul Suceava au fost prădate de hoți după ce aceștia au profitat de naivitatea proprietarilor și au făcut foarte ușor rost de cheile de la intrarea în case.

cheie in usa

Un prim caz a fost sesizat Poliției de un bărbat de 57 de ani în cursul zilei de joi, 4 decembrie. El le-a povestit oamenilor legii că marți, în jurul orei 17.30, a lăsat ușa deschisă aproximativ 30 de minute, după care a constatat că îi lipsește cheia de acces introdusă în butucul yalei pe interior. A doua zi, miercuri dimineața, împreună cu soția a plecat de la domiciliu, iar când a revenit, în jurul orei 15.00, după ce a schimbat butucul yalei, a descoperit că din casă îi lipsesc aproximativ 5.000 de lei.

Și o tânără de 21 de ani din municipiul Suceava a reclamat polițiștilor, tot joi, 4 decembrie, că locuința sa a fost călcată de hoți, folosindu-se de chei potrivite.

Ea a susținut că joi a lipsit de la domiciliu între orele 6.30 – 19.30, iar când a revenit a văzut că din interior i-au fost sustrase obiecte de îmbrăcăminte și bunuri personale în valoare de 1.500 lei. În urma cercetărilor făcute, polițiștii au stabilit că tânăra ar putea fi victima unei persoane care a vizitat-o recent și i-a sustras o cheie de la garsoniera în care locuiește singură.

În ambele cazuri polițiștii suceveni continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

 

 


Intră acum și în grupul de