Un tanar sofer si-a bagat fratele in arestul Politiei! Vezi cum a fost posibil


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Straja, cu permisul de conducere anulat, a rămas fără mașina în valoare de aproximativ 10.000 de euro după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor și și-a continuat deplasarea până când a pierdut controlul asupra volanului. Fratele tânărului a ajuns în arestul Poliției pentru 24 de ore după ce a declarat că el a condus mașina, pentru a-l scăpa de pedeapsa polițiștilor.

politie urmarire

Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orei 14.56, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie, care circula din direcția comunei Brodina către orașul Vicovu de Sus. Mașina era condusă de un tânăr de 24 de ani, din comuna Straja, însă acesta nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, având în spate mai multe autospeciale de poliție și poliție de frontieră care îi urmăreau.

La un moment dat șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în șanțul de pe marginea drumului după care a fugit spre o zonă împădurită din apropiere.

Polițiștii l-au căutat pe tânăr în baza de date, ocazie cu care au aflat că figurează cu permisul de conducere „Anulat”.

La scurt timp, la locul producerii evenimentului rutier, și-a făcut apariția fratele tânărului, un bărbat de 29 de ani din comuna Straja, care a precizat faptul că el a condus mașina.

„În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți care a dispus cercetarea fratelui tânărului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de mărturie mincinoasă și reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Polițiștii continuă cercetările față de cei doi frați pentru a stabili cu exactitate întreaga activitate infracțională și pentru tragerea la răspundere penală. Mașina implicată în evenimentul rutier a fost indisponibilizată la sediul de poliție.

 

 


Intră acum și în grupul de